Wat kost Het Radionieuws?


Het Radionieuws levert kant en klare nieuwsbulletins voor ieder type uitzendende instantie.

Of het nu om lokale, regionale, landelijke of mondiale radiostations gaat. Publiek of commercieel. Het maakt niet uit; iedere zender met een nieuwswens kan bij Het Radionieuws terecht, want onze radionieuwsbulletins kunnen overal klinken. Het Radionieuws levert verse nieuwbulletins voor uitzending van 06.00 uur tot en met 24.00 uur. In totaal dus negentien (19) stuks per etmaal, zeven dagen per week.
Al onze afnemers krijgen behalve de complete radionieuwsbulletins onze headlines er ieder uur GRATIS bij PLUS een los weerbericht. Voor (semi-)landelijke omroepen hebben we tarieven op aanvraag. Streekomroepen delen we op basis van verzorgingsgebied in met prijscategorieën tussen € 47 en € 87 plus BTW. Voor de overige zenders zijn dit onze prijzen:

Lokaal

Het Radionieuws

Voor Het Radionieuws is het begrip 'lokaal' eenvoudig te definiëren: een radiostation dat uitzendt in en voor één gemeente is voor ons een lokale zender. En daar hoort een vast en helder tarief bij. Wij gaan niet ingewikkeld doen met een vaste basisvergoeding met daar bovenop een toeslag per duizend inwoners of zo. Nee, bij Het Radionieuws betaalt iedere lokale zender gewoon € 37 per maand plus BTW. Dat is gunstiger voor grotere omroepen, maar ook voor de kleinere nog zeer betaalbaar.


Regionaal

Het Radionieuws

Bij Het Radionieuws categoriseren we onder het begrip 'regionaal' elke omroep die niet landelijk uitzendt, maar wel voor meer dan één gemeente programma's verzorgt. Een regionale zender heeft in onze ogen een verzorgingsgebied vergelijkbaar met dat van een kleine provincie. En of die regionale omroep nu uitzendt met een publieke missie of vanuit puur economisch oogpunt, doet er wat ons betreft niet toe. Bij Het Radionieuws betaalt iedere regionale zender een bedrag vanaf € 97 per maand plus BTW.


Internet / Middengolf

Het Radionieuws

LPAM- en internetradiostations zijn welkom als klant bij Het Radionieuws. Hun aantal luisteraars kan zeer sterk fluctueren en ook per internetzender nogal verschillen. Dat hangt immers vooral af van de gekozen nichemarkt, waarin het betreffende station opereert. Eventuele inkomsten uit reclame zijn niet altijd maatgevend voor het succes van zo'n radiozender. Dus ook hier gebruiken we geen rekenmodel: bij het Radionieuws betaalt ieder radiostation op internet of (LP)AM middengolf een tarief van € 27 per maand plus BTW.

Voorwaarden

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn de algemene voorwaarden van Het Radionieuws van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven en ook hier nog eens na te lezen.
Afnemers van nieuwsbulletins van Het Radionieuws verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en uitdrukkelijk akkoord te gaan met de inhoud en de toepasselijkheid ervan.
Bekijk hier de algemene voorwaarden van Het Radionieuws.

Copyright

Het Radionieuws behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor.
Derhalve is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete schriftelijke toestemming van Het Radionieuws dan wel webdesigner Benul dB niet toegestaan.

Disclaimer

De vorm en inhoud van deze website zijn door Het Radionieuws i.s.m. webdesigner Benul dB met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist, onvolledig dan wel verouderd zijn, kan Het Radionieuws noch webdesigner Benul dB hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Het Radionieuws aangeboden content. Het Radionieuws is evenals Benul dB dan ook niet aansprakelijk voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van op deze website geplaatste content.

Contactgegevens